BALANCE I KROP & SIND
Hvordan foregår en behandling

Om en session


Vi indleder med en kort samtale, om hvorfor du eller dit barn er kommet. Er det første besøg, oprettes en journal med generelle helbredsoplysninger, sygdoms- og skadeshistorik samt evt. medicin. Nuværende livskvalitet og mulige skelsættende begivenheder som kan være relevante ift. behandlingen, drøfter vi også.


Herefter modtager du behandling, hvor størstedelen af teknikkerne typisk udføres imens du ligger på ryggen og mærker deres behagelige, afslappende og afstressende effekt. Behandlingen foregår fuldt påklædt. Er der behov for teknikker direkt på huden, fx. midt på ryggen eller maven, bedes du altid om samtykke først.


Vi afrunder sessionen med en samtale, hvor de evt. fysiske eller psykiske reaktioner, som opleves ifm. behandlingen, italesættes og forklares. Ofte vender vi også din livsstil i forhold til kost, tilskud, motion, søvn, stressniveau, arbejdsstillinger m.m. for at finde frem til nogle hensigtsmæssige ændringer.Symptomer versus årsager


Ofte kan der ligge en ubalance eller et uhensigtsmæssigt handlings- eller reaktionsmønster bag symptomerne, som bevirker, at vi både skal arbejde kropsligt og kognitivt, for at få fat i årsagerne.

 

 

Hjælp til selvhjælp


Hvis relevant, bliver du instrueret i teknikker som du kan lave hjemme og som understøtter behandlingen. Det kan være alt fra vejrtrækning, arbejdsergonomi, lette fysiske øvelser til visualisering, mentalisering etc. Alt sammen for, at du opnår den mest optimale og effektive behandling med størst mulige indsigt og tryghed.