BALANCE I KROP & SIND
Om mig - Tony Allen

Fra ingeniør til terapeut


I 90’erne satte en sportsskade i ryggen mit aktive liv på hold og i mere end 2 år var jeg igennem flere forløb med fysioterapi, kiropraktik og andre behandlingsformer, uden nævneværdig bedring. Særdeles skeptisk, lod jeg mig overtale til at prøve Kranio Sakral Terapi (KST) der nærmest forekom at virke mirakuløst. De næsten umærkelige blide og præcise teknikker, fik på uforståelig vis min ryg og krop afspændt, korrigeret og smerteforløst. Hvordan kunne noget så blidt være så effektivt?


For at få stillet min nysgerrighed, tog jeg et KST introkursus som åbnede en helt ny og fascinerende verden. Til min store overraskelse havde jeg terapeutisk flair - mine hænder og mit sensoriske system, kunne fornemme tilstande og ændringer i andre mennesker, deres væv og fysiologi. En evne jeg ikke anede jeg besad. Jeg ville og måtte lære mere og tog en fuld KST-uddannelse samt uddannelse i andre behandlingsmetoder, alle med det til fælles at de er meget blide, dvs. minimalt invasive og manipulerende.En ny  mission i livet


Efter mere end 15 år i it-branchen, forlod jeg et godt job i Microsoft, for at blive professionel terapeut. Jeg, som oprindeligt er uddannet ingeniør, havde aldrig drømt om at blive behandler. Men kropsterapien har vist mig veje og ikke mindst resultater, som jeg ikke troede var mulige. Det er ekstremt livsbekræftende og meningsfyldt, at kunne gøre en positiv forskel i mange menneskers liv og jeg er utrolig taknemmelig for at have fundet min sande mission i livet.


Tony Allen

Kranio- Sakral og kropsterapeut


"Jeg hjælper børn og voksne med akutte, tilbagevendende eller kroniske smerter og ubehag til en bedre livskvalitet med reducerede eller ingen symptomer".